Jdi na obsah Jdi na menu
 


 

VRH C / LITTER C

 

DIXI & WYLIAM

dixi--wyliam-iv.jpg

 

 

otec / sire : Clan-Abby NZ Touch-O-British "Wyliam"

German Champion Club & VDH

German Junior Champion Club & VDH

 

wyliam-01.jpg

 

 * 3. 9. 2009

(černobílý / black-white)

(HD B1, CEA/PRA/KAT free (09/2010, 05/2013), CEA DNA tested normal, TNS DNA tested normal, CL DNA clear by parentage, Full dentition scissor, 51,5 cm)

Wyliam je kašpárek a úžasně pohodový pejsek, kterého jsem osobně poznala už v roce 2010, kdy jsem poprvé navštívila Carolyn Brack, z chovatelské stanice "from Carolyn´s home". Wyliam je smíšek za všech okolností, neustále skvěle naladěn. Moc se mi líbí jeho typ, temperament, přátelskost, touha potěšit a také  jeho velmi zajímavý původ. Je otcem mnoha krásných a "tak akorát" temperamentních odchovů a já jsem velmi potěšena, že jej ve svém chovu mohu využít. Děkuji Carolyn za tuto příležitost, které si nesmírně vážím.

William is a "clowny" and amazingly "cool" boy, whom I personally met in 2010, when I first visited Carolyn Brack, kennel "from Carolyn's home". Wyliam is a laugher at all times, always happy. I really like his type, temperament, friendliness, will to please and also his very interesting pedigree. He is the father of many beautiful and "just right" temperament puppies and I am very pleased I can use him in my breeding. Thank you Carolyn for this opportunity, which I greatly appreciate.

 

wyliam-02.jpg

 

 x

 

matka / dam : Athea Blue Poneka "Dixi"

Czech & Slovak Beauty Champion

Czech Junior Champion

 

dixi-01.jpg

 

dixi-02.jpg

 

Rodokmen vrhu C / Litter C pedigree : 

           

rodokmen---vrh-c-poneka.jpg 

 

Všechna štěňátka z tohoto spojení budou CEA, TNS normal po rodičích.

All puppies from this litter will be CEA, TNS normal by parentage.